20 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Антикризове управління підприємством PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:31

   Штангрет А. М., Копилюк О. I.

  Антикризове управління підприємством: Навч. посіб. — К.: Знання, 2007. — 335 с.

   Розглянуто теоретичні основи і методологічний інструментарій антикризового управління підприємством в умовах переходу до рин­кової економіки. Значну увагу приділено питанням виникнення та розвитку кризових ситуацій, їх взаємозв'язку із життєвим циклом підприємства; ретельно досліджено та висвітлено основні аспекти завдань антикризового управління в сферах стратегічного управлін­ня, ефективності управління персоналом підприємства, інноваційного розвитку, інвестиційної політики та маркетингу.
   Призначено для студентів економічних спеціальностей, слухачів інститутів і факультетів післядипломної освіти, працівників підпри­ємницьких і фінансових структур, банків, викладачів, аспірантів і магістрів вищих навчальних закладів.

Останнє оновлення на П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:32
 
Аграрна кооперація в Україні: теорія і практика PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:28

   Пантелеймоненко А.О.
   Аграрна кооперація в Україні: теорія і практика: Монографія. -Полтава: РВВ ПУСКУ, 2008. - 347 с

   Монографія охоплює широке коло питань теорії та практики ук­раїнського кооперативного руху. На основі цілого комплексу джерел. значна частина з яких використана вперше, відображено досвід вітчизняних кооперативних організацій, набутий у різний час і за різ­них економічних умов. Показано вплив державної політики на роз­виток кооперативного руху. Зроблено акцент на сучасних проблемах і тенденціях розвитку кредитних, сільськогосподарських і споживчих кооперативів, а також можливих перспективах співпраці між ними.

   Книга розрахована на викладачів, студентів, членів і працівників кооперативів, а також усіх тих, хто зацікавлений у відродженні ефек­тивної обслуговуючої кооперації в Україні.

Останнє оновлення на П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:29
 
Страхування PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:26

   Страхування: Підручник / За ред. В.Д. Базилевича. — К.: Знання, 2008. — 1019 с — (Київському національ­ному університету імені Тараса Шевченка 175 років).

   Це один із перших в Україні фундаментальних підручників зі страху­вання. Його автори — викладачі економічного факультету Київського на­ціонального університету імені Тараса Шевченка та провідні фахівці-практики страхової справи в Україні. Найважливіші переваги підручника — оригінальна структура, високий науковий рівень подання матеріалу, су­часний математичний апарат, широка джерельна база. Ґрунтовно розкри­ваються сутність категорій і понять страхування, його структура, проблеми становлення та функціонування страхового ринку, механізми збалансова­ності попиту та пропозиції страхових продуктів, роль держави та міжна­родних страхових організацій у страховому бізнесі та ін. Значна увага при­діляється економіко-математичним моделям індивідуальних позовів, ін­дивідуального та колективного ризиків, тривалості життя, банкрутства тощо. Підручник дає змогу самостійно розібратися у складних процесах страхування, зрозуміти різноманітні аспекти функціонування ринкової економіки. За змістом підручник відповідає програмі нормативної на­вчальної дисципліни "Страхування".

   Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також науковцям і фахівцям-практикам у галузі страхування.

Останнє оновлення на П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:26
 
Бухгалтерський облік у галузях економіки PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:22

   Атамас П.Й.

   Бухгалтерський облік у галузях економіки: Навчальний по­сібник. — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 392 с

  У навчальному посібнику розглядаються особливості бухгалтерсько­го фінансового обліку в окремих галузях економіки: будівництві, сільському господарстві, автомобільному та залізничному транспорті, торгівлі та гро­мадському харчуванні, житлово-комунальному господарстві та готельних закладах, страхових компаніях, гральних закладах, ломбардах та ін. У по­сібнику враховано галузеві особливості та останні зміни в нормативній базі фінансового обліку станом на 1 вересня 2007 р.

   Посібник розраховано насамперед на студентів вищих навчальних зак­ладів, які навчаються за напрямом підготовки «Облік і аудит» і вже засвої­ли основи теорії бухгалтерського обліку та фінансового обліку у вироб­ничій сфері. Він буде корисним також викладачам, практикуючим бухгал­терам та керівникам підприємств і організацій відповідних галузей економ­іки, а також студентам інших спеціальностей економічного спрямування.

 
Бюджетний менеджмент PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:15

   Бюджетний менеджмент: Навч. посіб. / Л. В. Панкевич, М. А. Зварич, П. Я. Могиляк, Б. І. Хомічак. — К.: Знання, 2006. — 293 с.

   У навчальному посібнику розкрито поняття бюджет­ного менеджменту, зміст і структуру бюджетного проце­су, суть бюджетного календаря тощо, наведено бюджетну класифікацію, а також вміщено словник основних термі­нів до курсу "Бюджетний менеджмент", який допоможе студентам глибше зрозуміти викладений матеріал, оволо­діти ґрунтовними знаннями про бюджетну систему та фун­кціонування бюджетного процесу.

   Призначено для студентів вищих навчальних закладів, практиків, працівників і керівників бюджетної сфери.

Останнє оновлення на П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:23
 
« ПочатокПопередня421422423424425426427428429430НаступнаКінець »

Сторінка 430 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Социодинамика: системный подход к математическому моделированию в социальных науках
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки