Спартак Велішаєв. Як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa?
Спартак Велішаєв – співвласник "Міністерство Шаурми", "Міністерство Чебуреків", "Міністерство Десертів" Під час презентації нового потоку...
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Спартак Велішаєв. Як побудувати прибутковий бізнес в HoReCa?
Madrid Fusion 2024: їжа минулого, їжа майбутнього, піца, ігристе та сцена з випічкою. Колонка Аврори Огородник
Шефи-власники: Олександр Йоурз, Микита Вірченко, Юрій Приємський про те, як вони відкрили власні заклади
Джин цитрус, фруктовий бренді і спайсер «Опіум». У Львові запустили сучасний бренд алкоголю
Case Study: концепція закладу Say Cheese у Львові
Ресторатори України про підсумки 2023. Виклики, уроки та плани
Збитень, гарячий аперитиво, мексиканський тодді: рецепти небанальних горячих коктейлів
На новому місці: 4 кейси релокації закладів в Україні
Як правильно обрати працівника: поради від Людмили Богуш