Контроль якості та безпечності харчової продукції Друк
П'ятниця, 21 лютого 2020, 08:33

Контроль якості та безпечності харчової продукції

Контроль якості та безпечності харчової продукції

Перше в Україні практичне видання, яке допоможе розібратися в чинних вимогах до якості та безпечності харчової продукції, підготуватися до перевірок Держпродспоживслужби, самостійно розробити та впровадити систему НАССР.

Безперечні переваги:

1) повний спектр інформації в таблицях, схемах, алгоритмах;
2) професійні поради, підкріплені посиланнями на законодавство та практичний досвід;
3) доступ до електронної бази нормативно-правових актів та зразків заповнення документів.

Бібліотека ПУЕТ підписана на дане видання. Переглянути друкований варіант можна в Читальному залі бібліотеки. Доступ до електронної бази можна отримати в Електронному читальному залі бібліотеки, кім. 142.