Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Друк
П'ятниця, 07 квітня 2023, 09:28

Капліна Т. В.

Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра / Т. В. Капліна, Н. В. Рогова, О. В. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 38 с.

Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра