Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра здобувачами вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Друк
Середа, 01 лютого 2023, 14:33

Капліна Т. В.

Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра здобувачами вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, О. В. Володько. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 37 с.

Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра здобувачами вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»