Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) Друк
Вівторок, 16 березня 2021, 09:06

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронний ресурс] : автореф. дис … канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. І. Кирніс. – Львів : Львів. торгов.-економ. університет, 2020. – 20 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Львівський торговельно-економічний університет, Львів, 2020.

Дисертація присвячена розробленню науково-теоретичних засад, методичних і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкуренто-спроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering).

Поглиблено теоретичні положення щодо трактування сутності понять «конкурентоспроможність підприємства» та «конкурентоспроможність ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering)». Узагальнено методичні підходи до дослідження та здійснено інтегральну оцінку конкуренто-спроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering). Розроблено концептуальні засади та сформовано методичні підходи до забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering), які ґрунтуються на синергічному поєднанні бізнес-процесів підприємств ресторанного господарства та функцій управління. Окреслено методичні підходи до вдосконалення стимулювання персоналу ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering) в контексті забезпечення їх конкурентоспроможності.

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)