Навчально-дослідна робота за фахом Друк
П'ятниця, 15 вересня 2017, 10:24

Навчально-дослідна робота за фахом

Хомич Г. П.

Навчально-дослідна робота за фахом : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 55 с.

У результаті вивчення навчальної дисципліни магістранти повинні вміти: складати план проведення наукового дослідження; розробити стратегію і тактику проведення експерименту; користуватися математичними та статистичними методами планування досліджень; проводити й оформляти результати експерименту; оформляти наукові публікації, звіти, проекти нормативно-технічної документації з подальшим їх аналізом та узагальненням.