Проектування закладів ресторанного господарства Друк
Четвер, 15 червня 2017, 11:48

Проектування закладів ресторанного господарства

Рогова А. Л.

Проектування закладів ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра ПУЕТ / А. Л. Рогова, Л. О. Положишникова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 26 с.

Курсовий проект є самостійною роботою, що свідчить про оволодіння студентом методикою проектування закладів ресторанного господарства, вміння професійно виконувати завдання, пов’язані із забезпеченням раціональної організації технологічних процесів, поліпшення якості продукції харчування та послуг, розробленням та впровадженням заходів щодо підвищення ефективності роботи закладу загалом.

Ці методичні рекомендації розроблено для використання студентами, які навчаються за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців ступеня магістра з відривом і без відриву від виробництва.