Програма та методичні рекомендації Друк
Четвер, 15 червня 2017, 10:48

Програма та методичні рекомендації

Литовченко І. В.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 5 курсу спеціальності 242 «Туризм» ступеня магістра ПУЕТ / І. В. Литовченко, М. М. Логвин, Н. М. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

У системі професійної підготовки майбутніх фахівців із туризму вирішальна роль належить виробничій практиці, що проводиться на туристичних підприємствах. Програма передбачає планове, поетапне засвоєння студентами практичних і професійних навичок та застосування в реальних умовах теоретичних знань, отриманих під час вивчення циклів професійно-орієнтованих гуманітарних, соціально-економічних та професійних і практичних дисциплін.