Програма виробничої практики Друк
Вівторок, 30 травня 2017, 09:18

Програма виробничої практики

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики для студентів 5 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Курортна справа» ступеня магістра ПУЕТ / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 18 с.

На сучасному етапі розвитку економічних відносин на ринку праці висуваються високі вимоги до випускників вищих навчальних закладів, які повинні мати не тільки теоретичні знання із широкого кола питань, але й достатню практичну підготовку.

Виробнича практика проводиться відповідно до навчального плану та графіка навчального процесу. Тривалість практики – 5 тижнів.

Місце проведення практики: сучасні курортні комплекси різних форм власності Полтавської області, інших міст України та зарубіжжя.