Формування якості товарів (Харчові продукти) Друк
Середа, 24 травня 2017, 08:33

Формування якості товарів (Харчові продукти)

Назаренко В. О.

Формування якості товарів (Харчові продукти) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» ПУЕТ / В. О. Назаренко, В. М. Волощук. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 68 с.

Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Формування якості товарів» розроблений для студентів напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» на основі навчальної програми з дисципліни «Формування якості товарів (продовольча група)», затвердженої 22.02.2012 р. вченою радою Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», протокол № 2.