Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства |
П'ятниця, 31 березня 2017, 09:56 |
Капліна Т. В. Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту студентами напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ПУЕТ / Т. В. Капліна, Г. Є. Дубова, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 59 с. Курсовий проект є одним із видів індивідуальних завдань навчально-дослідного, творчого чи проектно-технологічного характеру, який має за мету не лише поглиблення, узагальнення і закріплення знань студентів з навчальної дисципліни, а й застосування їх під час виконання конкретного фахового завдання та формування навичок і вмінь студентів самостійно працювати з навчальною, науковою, нормативно-технічною, довідковою літературою, електронно-обчислювальною технікою. Дані методичні рекомендації розроблені для використання студентами, які навчаються за освітньо-професійною програмою освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» за денною та заочною формами навчання. |