Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства |
|
Понеділок, 26 травня 2014, 13:20 |
О. В. Новікова, Л. О. Радченко, К. П. Вініченко, Л. Д. Льовшина, П. П. Пивоваров, Л. І. Чубар Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: Навчальний посібник./ О. В. Новікова та ін. — X.: Світ Книг, 2014. — 411 с ISBN 978-966-2678-20-8 В навчальному посібнику викладена характеристика організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства. Розглянута специфіка ресторанного господарства в індустрії гостинності, методи, форми та прогресивні технології обслуговування. Значна увага приділена організації харчування та обслуговування туристів в спеціальних видах туризму. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів за фахом 6.051701 «Харчові технології та інженерія», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», коледжів, учнів професіонально-технічних училищ, також він буде корисний працівникам системи готельно-ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться організацією харчування та обслуговуванням туристів.
|