Організація готельного обслуговування Друк
Середа, 08 лютого 2012, 09:02

Організація готельного обслуговування   Мальська М. П.
   Організація готельного обслуговування : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. — К. : Знання, 2011. — 366 с.
   ISBN 978-966-346-810-5

   У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації й управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості готельних споруд.
   Для студентів вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, а також усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.