Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу Друк
Написав Administrator   
Понеділок, 06 вересня 2010, 12:11
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів

   МИХАЛЬСЬКІ Торстен, ЛІЛІЄ Франк, ДОСІН Анжеліка

   Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник. - Львів: ПАЮ, 2006. - 336 с

   ISBN 996-7651-44-4

   У книзі подається інформація про сучасний стан Європейського законодавства стосовно продуктів харчування, описано вимоги щодо сучасних систем управління якістю згідно з міжнародно визнаними стандартами, надаються практичні рекомендації зі створення систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості.

Останнє оновлення на Понеділок, 06 вересня 2010, 12:12