Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу |
Написав Administrator |
Понеділок, 06 вересня 2010, 12:11 |
МИХАЛЬСЬКІ Торстен, ЛІЛІЄ Франк, ДОСІН Анжеліка Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів: Довідник. - Львів: ПАЮ, 2006. - 336 с ISBN 996-7651-44-4 У книзі подається інформація про сучасний стан Європейського законодавства стосовно продуктів харчування, описано вимоги щодо сучасних систем управління якістю згідно з міжнародно визнаними стандартами, надаються практичні рекомендації зі створення систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості. |
Останнє оновлення на Понеділок, 06 вересня 2010, 12:12 |