Основи барної справи та робота сомельє Друк
Четвер, 08 лютого 2024, 11:27

0802202401

Майкова С. В.

Основи барної справи та робота сомельє: навч. посіб. / С. В. Майкова, О. Б. Маслійчук, Н. Я. Сусол. Київ: Видавець ФОП Піча Ю. В., 2022. 124 с.

ISBN 978-966-96914-9-1

У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи сомельє. Подано характеристику особливостей виробничої діяльності в барах, визначено устаткування та матеріально-технічне забезпечення бapiв. Представлено організацію праці працівників в барах та організацію обслуговування споживачів. Наведено асортимент та технологію виготовлення напоїв та коктейлів. Інформацію, рисунки, таблиці, схеми представлені у посібнику, наведено з навчальною метою, тому в жодному разі це не слід вважати нaмipoм порушення авторських прав.

Для студентів зі спеціальностей: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», а також керівників i фахівців закладів ресторанного господарства.