Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства Друк
Середа, 15 листопада 2023, 11:51

Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства

Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства: навч. посіб. / С. В. Майкова, О. М. Вівчарук, О. Б. Маслійчук, Х. Є. Подвірна. Київ : Видавництво «Каравела», 2023. – 336 с.

ISBN 978-960-8019-18-8

Посібник містить матеріали основ проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства у відповідності з їх соціально-культурною, утилітарною та естетичною функціями; особливості розміщення об’єктів готельно-ресторанного господарства; плани благоустрою території закладів; визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; основ архітектурного проектування об’єктів ГРГ; особливостей визначення площ, об’єму та техніко-економічної оцінки запропонованої будівлі; принципів об’ємно-планувальних рішень та дизайну, стилів і брендів приміщень готельно-ресторанного господарства.

Інформацію, рисунки, таблиці, схеми представлені у посібнику, наведено з навчальною метою, тому в жодному разі це не слід вважати наміром порушення авторських прав. Для студентів зі спеціальностей: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», а також керівників і фахівців закладів ресторанного господарства.