Устаткування підприємств харчування. Практикум: навч. пociб. Ч. 1: Механічне устаткування Друк
П'ятниця, 10 листопада 2023, 18:10

2311102

Устаткування підприємств харчування. Практикум: навч. пociб. Ч. 1: Механічне устаткування / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Г. М. Постнов та iн. - К.: Фірма «ІНКОС», 2016. - 308 с.

ISBN 978-617-598-107-8.

В навчальному посібнику надані загальні методичні рекомендації з про ведения лабораториях занять, наведені методичні матеріали для проведения лабораторних робіт з технологічного устаткування закладів ресторанного господарства. Теоретична частина кожного лабораторного заняття передбачає вивчення класифікації, призначення, будови, правил експлуатації сучасних видів технологічного устаткування закладів ресторанного господарства. Наведені методики розрахунку вcix видів устаткування, висвітлені питания техніки безпеки під час роботи з ними. Наприкінці кожної лабораторної роботи наведені контрольні запитання, тести, ситуаційні завдання, що закріплюють матеріал з конкретної тематики.

Навчальний посібник призначений для студентів папрямів підготовки 6.050502 «Інженерна механіка», 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ycix форм навчання.