Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива Друк

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива / І. М. Демчак, В. О. Завалевська, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок та ін. – К.: НДІ „Украгропромпродуктивність", 2012. – 443 с.

ISBN 978-617-613-011-6

Викладено методику розрахунку та норми продуктивності і часу на виробництво молочних продуктів та морозива, проведенні аналізів з технохімічного та мікробіологічного контролю, нормативи чисельності робітників з обслуговування допоміжних цехів і дільниць.

Розраховано на керівників та фахівців підприємств молочної промисловості всіх форм власності, науково-дослідних установ, викладачів і студентів вищих навчальних закладів Ш- IV рівнів акредитації.

Без права перевидання. Відтворення або використання матеріалу, що міститься в інформаційному продукті, для освітніх або некомерційних цілей вирішується без отримання попередньої письмової згоди власників авторського права за умови посилання на його повну бібліографічну назву згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Відтворення або використання матеріалу, що містяться в даному інформаційному продукті, для перепродажу, інших комерційних цілей або угод (договорів) на розробку науково-дослідних робіт забороняється без отримання попередньої згоди власників авторського права.