Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування Друк

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навчальний посібник / Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова Л. О. та ін. ; за ред. Л. О. Касілової ; Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Суми : Університетська книга, 2014. – 279 с.

ISBN 978-966-680-724-6

У посібнику наведено загальні поняття про дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпечності дієтичної кулінарної продукції. Оптимізовано харчовий статус різних груп населення.

Навчальний посібник має інтегративний характер і є спробою реалізації міждисциплінарних зв’язків при вивченні низки навчальних дисциплін.

Для студентів ВНЗ, медичних працівників, робітників санаторіїв та лікувально-профілактичних закладів.