Технологія приготування їжі: Українська кухня, 2016 Друк

Технологія приготування їжі: Українська кухня

О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. 2-ге вид., випр. та доповн. – X.: Світ книг, 2016. – 679 с.

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі.
Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні.

Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.