Устаткування закладів ресторанного господарства Друк

Устаткування закладів ресторанного господарства

Доценко В. Ф., Губеня В. О.

Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник / Доценко В. Ф., Губеня В. О. – Київ: Кондор-Видавництво, 2016. – 63 с.

ISBN 978-617-7458-03-5

Розглянуто будову та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Надано рекомендації щодо технічного оснащення закладів ресторанного господарства. Підручник містить приклади технологічних розрахунків механічного та холодильного устаткування.

Підручник корисний для студенів та викладачів, діяльність яких пов’язана з технологією продукції ресторанного господарства, організацією виробництва та проектування підприємств ресторанного бізнесу.