Організація готельно-ресторанної справи Друк

Організація готельно-ресторанної справи

Ковешніков В. С.

Організація готельно-ресторанної справи: Навч. посібник / Ковешніков В. С., Мальська М. П., Роглєв Х. Й. – К.: Кондор-Видавництво, 2015. – 752 с.

ISBN 978-617-7278-00-8

У навчальному посібнику систематизовано і викладено теоретичні, методичні і практичні питання управління сучасними готелями та ресторанами. Простежено історію управління готелями та ресторанами, висвітлено основний понятійний апарат, докладно досліджено сучасні функції управління і системи обслуговування в готелях та ресторанах.

У розділах посібника, присвячених функціональному менеджменту, досліджуються комплексні менеджерські функції і бізнес-процеси в готелях та ресторанах.

Наведено велику бібліографію.

Посібник призначений для студентів та аспірантів вузів, учених і фахівців з менеджменту й маркетингу, науковців і підприємців.