Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв Друк

Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв

Поперечний А. М., Потапов В. О., Корнійчук В. Г.

Моделювання процесів та обладнання харчових виробництв. Підручник. – К.: Центр учбової літератури, 2012. – 312 с.

ISBN 978-611-01-0335-0

Підручник містить матеріал з дисципліни «Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв». В роботі розглянуті питання, які пов’язані з моделюванням процесів і обладнання харчових виробництв, та роллю моделювання в проведенні науково-дослідних і конструкторських робіт. Особлива увага приділена існуючим методам моделювання, їх класифікації і областям застосування. Показані переваги і недоліки кожного з методів моделювання.

Для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв». Підручник буде корисним аспірантам, науковим співробітникам, інженерно-технічним працівникам харчової і суміжних галузей промисловості, які займаються питаннями розробки технологічного обладнання.