Теоретичні основи харчових технологій Друк

Теоретичні основи харчових технологій

Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навчальний посібник / П. П. Пивоваров [та ін.]; за ред. П. П. Пивоварова. – 2-ге вид., стереотип. – X.: ХДУХТ, 2011. – 363 с.

ISBN 978-966-405-202-0

У навчальному посібнику розглядаються основні закономірності побудови технологічних процесів виробництва харчових продуктів, а також зв'язок технології з законами фундаментальних наук, що дають можливість вдосконалення технологічних процесів виробництва продуктів харчування, управління якістю, повного та комплексного використання сировини.

Для студентів вищих навчальних закладів Ш-IV рівнів акредитації напряму підготовки 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія харчування».

Навчальний посібник буде корисним фахівцям, що працюють в закладах ресторанного господарства та харчової промисловості.