Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв Друк

Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв

Петько В. Ф., Гапонюк O. I., Петько Є. В., Ульяницький А. В.

Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Підручник. / За редакцією доктора технічних наук, професора О. І. Гапонюка – К.: Центр учбової літератури, 2007. – 432 с.

ISBN 978-966-364-488-2

У підручнику подано класифікацію, будову, принципи дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Наведено методику технологічного і силового розрахунків технологічного устаткування названих галузей, а також технічні характеристики деяких технологічних машин і апаратів.

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів IV рівня акредитації даної спеціалізації. Ним можуть користуватися також працівники відповідних галузей.