Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства Друк

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Зламанюк Л. М. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства. [текст] конспект лекцій. / Л. М. Зламанюк. – К. : «Центр учбової літератури», 2017. – 354 с.

ISBN 978-617-673-509-0

Викладено текст лекцій з дисципліни "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС "Магістр" спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.