Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства Друк
Написав Administrator   
Понеділок, 08 лютого 2010, 13:49
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства

   Іванова О.В.

   Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Уні­верситетська книга, 2010. - 399, [1] с

   ISBN 978-966-680-482-5

   У підручнику висвітлено широке коло питань щодо організації раціо­нального санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов'язаних з науково обґрунтованими санітар­но-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реа­лізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів.

   Для студентів вищих навчальних закладів кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.091711 «Харчова технологія та інженерія» професійного спрямування «Технологія харчування» і 6.14010 «Готельно-ресторанна справа».

Останнє оновлення на Понеділок, 08 лютого 2010, 13:49