Основи готельної справи |
Понеділок, 17 лютого 2020, 09:13 |
Круль Г. Я. Основи готельної справи. Навч. посіб. – К.: Центр учбової літератури, 2019. – 368 с. ISBN 978-611-01-0945-1 У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал. Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчаіьних закладів, широкого кола зацікавлених читачів. |