Основи готельної справи Друк
Понеділок, 17 лютого 2020, 09:13

Основи готельної справи

Круль Г. Я.

Основи готельної справи. Навч. посіб. – К.: Центр учбової літератури, 2019. – 368 с.

ISBN 978-611-01-0945-1

У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал.

Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчаіьних закладів, широкого кола зацікавлених читачів.