Організація готельного господарства Друк
Понеділок, 17 лютого 2020, 08:40

Організація готельного господарства

Головко О.М.

Організація готельного господарства: Навч. посібник / Головко О. М., Кампов Н. С., Махлинець С. С., Сішочко Г. В. // За ред. О. М. Головко. – К.: Кондор, 2018. – 410 с

У навчальному посібнику викладено основи організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер'єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія притиральних робіт, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-рестораннє господарство» та може бути використаний для вивчення таких дисциплін, як «Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства».

На даний час потреба в підручниках для підготовки фахівців даного напрямку значно відстає від пропозиції. Вирішенням цієї проблеми певною мірою буде виступати дане видання.