Проектування закладів ресторанного господарства Друк
Понеділок, 25 червня 2018, 10:49

Проектування закладів ресторанного господарства

Проектування закладів ресторанного господарства : підручник / [A.A. Мазаракі, С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко та ін.] ; за ред. A.A. Мазаракі. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2017. - 184 с

ISBN 978-966-629-848-8

У підручнику наведено загальні положення до проектування закладів ресторанного господарства, підходи до їх концептуального рішення та порядку і вимог до розроблення проекту загалом.

Призначений для студентів ВНЗ, коледжів, комерційних училищ, які здійснюють підготовку фахівців напряму підготовки «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисний фахівцям-практикам для розроблення проектної документації, створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих закладів ресторанного господарства.

Електронний зміст