Німецька мова готельно-ресторанної справи Друк
Середа, 25 квітня 2018, 11:07

Німецька мова готельно-ресторанної справи

Туріс І.Ю.

Німецька мова готельно-ресторанної справи: Навчальний посібник. - Вид. перше. - К.: Кондор, 2011.- 196 с

ISBN 978-966-351-382-9

Навчальний посібник містить у собі теоретичний курс з граматики німецької мови з вправами для студентів напряму підготовки готельно-ресторанної справи. Велика увага приділена діалогічному мовленню. Наявні також професійно-орієнтовані тексти для читання та перекладу. Не залишаються поза увагою і завдання для самостійної та індивідуальної роботи студентів. Для зручності та більш ефективного опрацювання лексики, в кінці посібника додається термінологічний словник.

Рекомендується для формування основ граматичних знань усного та писемного мовлення на початковому та середньому ступенях вивчення німецької мови (як основної, та і другої) для студентів напряму підготовки готельно-ресторанної справи у вищих навчальних закладах, а також для тих, хто бажає поглибити знання з німецької мови з цього фаху.

Для студентів, абітурієнтів, вчителів та працівників сфери готельно-ресторанного бізнесу.