Товарознавство вторинної сировини Друк
Написав Administrator   
Четвер, 28 травня 2009, 17:11
Image

   Товарознавство вторинної сировини. Навчальний посібник. К.: «Видавничий дім «Професіонал», 2009. — 336 с

   В навчальному посібнику надано класифікацію вторинної сировини харчової промисловості; надається список відходів та побічних продуктів, які утворюються під час переробки сировини рослинного та тваринного походження, а також наведено її хімічний склад.

   Надані рекомендації щодо раціонального використання відходів виробництва та побічних продуктів в різних галузях народного господарства, що дає можливість значно розширити асортимент харчових продуктів та непродовольчих товарів.

   Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів різної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» професійного спрямування 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво», а також для практичних працівників харчової промисловості.

Останнє оновлення на Четвер, 28 травня 2009, 17:12