Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчо­вих продуктів Друк

   Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрісвич Л.Р.

   Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчо­вих продуктів: Навчальний посібник. - Суми: ВТД «Університетська книга», 2007. - 441 с

   У посібнику наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, ві­тамінів, мінеральних речовин, їх значення в харчуванні людини, рекомендовані середні норми в добових раціонах. Надається хара­ктеристика особливостей харчування різних верств населення (ді­тей та підлітків, людей похилого віку, студентів, різних профе­сійних груп населення, людей, що контактують із шкідливими чинниками, та людей , що потребують дієтичного харчування).