Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) Друк
П'ятниця, 19 лютого 2016, 14:03

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [текст] підручник. / С І. Бухкало - К. : «Центр учбової літератури», 2014.-456 с

ISBN 978-617-673-294-5

Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загатьній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних. біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули дія інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, їло необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.

Призначено ятя студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.