Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості Друк
Написав Administrator   
Середа, 14 січня 2009, 14:10

   Мирончук В. Г., Гулий I. С, Пушанко М. М. та ін.
   Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості / За рсд. В. Г. Мирончука. Підручник. - Вінниця: Нова книга, 2007. - 648 с.

   Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів, що мають місце в переробній і харчовій промисловості. Приводиться призначення, будова, принцип дії та основні розрахункові залежності типового технологічного обладнання, згрупованого за функціональним призначенням.

   Для ефективного засвоєння та використання матеріалу в практичній діяльності майже в усіх розділах підручника приведені конкретні приклади розрахунку обладнання.

   Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів IIIIV рівня акредитації, що готують спеціалістів для переробної та харчової промисловості за спеціальністю "Обладнання переробних і харчових виробництв" професійно-освітнього напрямку "Інженерна механіка" і "Харчова технологія та Інженерія".

   Також може бути використаний інженерно-технічними працівниками підприємств переробних і харчових виробництв.

Останнє оновлення на Середа, 14 січня 2009, 14:11