Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум Друк
П'ятниця, 25 січня 2013, 10:47

Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум   Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. -X. : Світ Книг, 2013. - 168 с
   ISBN 978-966-2678-08-6
   Навчальний посібник «Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум» написано як додаток до підручника Черевка О. І., Поперечного А. М. «Процеси і апарати харчових виробництв». У засвоєнні матеріалу цього підручника вагому роль відіграють практичні заняття, на яких студенти за допомогою моделей і макетів вивчають технологічні процеси, будову і принципи дії апаратури, опановують навички розрахунку апаратів і пристроїв.
У навчальному посібнику наявні всі основні розділи курсу «Процеси і апарати харчових виробництв», що вивчаються студентами, магістрами та спеціалістами кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчування та харчових виробництв.