Технологія та товарознавство ковбасних оболонок Друк
Написав Administrator   
Понеділок, 22 березня 2010, 17:36
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок

   Онищенко В. М.

   Технологія та товарознавство ковбасних оболонок : навчаль­ний посібник / Онищенко В. М.,ШубінаЛ.Ю., ЯнчеваМ. О. - Суми : Університетська книга, 2009. - 224 с

   ISBN 978-966-680-472-6

   У посібнику розглянуто наукові і практичні аспекти бар'єрних технологій у стабілізації якості ковбасних виробів та роль оболонки як однієї зі складових у формуванні якості ковбас. Висвітлено основні напрямки в розробці захисних покрить і способів для обробки м'ясних продуктів та оболонок з метою підвищення їх бар'єрних властивостей. Узагальнено технологічні основи виробництва, товарознавчі аспекти, досвід використан­ня, переваги та недоліки, а також сучасний стан ринкових пропозицій оболонок, що використовуються м'ясопереробними підприємствами. Наводяться чинники, що зумовлюють захисні властивості та безпечність натуральних і штучних оболонок на. всіх етапах життєвого циклу ковбас­них виробів.

   Призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» (спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»), а також може бути корисним для підготовки фахівців за напрямом «Товарознавство і торговельне підприємництво», науковців, аспірантів відповідного профілю та широкого кола фахівців м'ясопереробної галузі.

Останнє оновлення на Понеділок, 22 березня 2010, 17:36