1 |
www.znaytovar.ru Статьи по экспертизе продовольственных и непродовольственных товаров. Онлайн-консультации товароведа на форуме.
|
1830 |
2 |
smr.gov.ua Посібник для малих та середніх підприємсв м'ясопереробної галузі з підготовки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР
|
1983 |
3 |
dspace.nuft.edu.ua Сучасні методи менеджменту безпечності харчових продуктів
|
828 |
4 |
zakon5.rada.gov.ua Про затвердження вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)
|
683 |
5 |
tagancity.ru Рассматривается ХАССП – система управления безопасностью пищевой продукции на предприятиях.
|
701 |
6 |
journals.uran.ua Розглянуто актуальні проблеми впровадження систем управління безпечністю за принципами ХАССП у закладах ресторанного господарства України.
|
689 |
7 |
baker-group.net Системы качества ХАССП на примере производства шоколадных паст.
|
942 |