29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна
Навчально-методичні матеріали


Облік за видами економічної діяльності PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:47

Облік за видами економічної діяльності

Карпенко О. В.

Облік за видами економічної діяльності : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня бакалавра / О. В. Карпенко, Є. А. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 182 с.

 
Основи раціонального споживання товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:26

Основи раціонального споживання товарів

Бургу Ю. Г.

Основи раціонального споживання товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 49 с.

 
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:21

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей

Ахтырская Н. Н.

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей / Н. Н. Ахтырская, Н. А. Новицкая, Н. А. Симоненко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 39 с.

 
Інноваційні технології консервованих продуктів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04

Інноваційні технології консервованих продуктів

Наконечна Ю. Г.

Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с.

 
Безвідходні технології харчових виробництв PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:00

Безвідходні технології харчових виробництв

Наконечна Ю. Г.

Безвідходні технології харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с.

 
« ПочатокПопередня51525354555657585960НаступнаКінець »

Сторінка 51 з 116