13 | 11 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:12

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра

Хомич Г. П.

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки магістерських робіт для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич, А. Л. Рогова, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 39 с.

 
Проектування біотехнологічних виробництв PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:09

Проектування біотехнологічних виробництв

Ткач Н. І.

Проектування біотехнологічних виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 52 с.

 
Митна справа PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 09:40

Митна справа

Мартосенко М. Г.

Митна справа : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра / М. Г. Мартосенко. – Пол-тава : ПУЕТ, 2018. – 55 с.

 
Експертиза послуг PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 07:44

Експертиза послуг

Мартосенко М. Г.

Експертиза послуг : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня бакалавра ПУЕТ / М. Г. Мартосенко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 54 с.

 
Технологія біовиробництв PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 07:40

Технологія біовиробництв

Хомич Г. П.

Технологія біовиробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 10 з 62
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Фізіологія зарчування
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки