04 | 07 | 2025
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Алгебра та геометрія (Частина 1) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти денної форми навчання спеціальності 122 Комп’ютерні наука освітня програма «Комп’ютерні науки» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 вересня 2024, 11:46

Парфьонова Т. О.

Алгебра та геометрія (Частина 1) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти денної форми навчання спеціальності 122 Комп’ютерні науки освітня програма «Комп’ютерні науки» ступеня бакалавра / Т. О. Парфьонова. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 58 с.

Алгебра та геометрія (Частина 1) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти денної форми навчання спеціальності 122 Комп’ютерні науки освітня програма  «Комп’ютерні науки» ступеня бакалавра

 
Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 18 квітня 2024 року). PDF Друк e-mail
Четвер, 15 серпня 2024, 13:53

Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 18 квітня 2024 року). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 186 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-R).

ISBN 978-966-184-471-0

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа 18 квітня 2024 року.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі готельно-ресторанної справи.

Розвиток готельного і ресторанного бізнесу: виклики часу : тези доповідей наукової конференції здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (м. Полтава, 18 квітня 2024 року).

 
Методологія наукових досліджень: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки освітня програма «Комп’ютерні науки» ступеня магістра PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 серпня 2024, 12:26

Ольховська О. В.

Методологія наукових досліджень : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки освітня програма «Комп’ютерні науки» ступеня магістра / О. В. Ольховська, О. О. Черненко. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 37 с.

Методологія наукових досліджень : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки освітня програма  «Комп’ютерні науки» ступеня магістра

 
Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок освітня програма «Фінанси і кредит» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти PDF Друк e-mail
Вівторок, 13 серпня 2024, 11:10

Яріш О. В.

Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок освітня програма «Фінанси і кредит» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти / О. В. Яріш, Г. М. Сидоренко-Мельник, Ю. А. Глущенко. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 57 с.

Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок освітня програма «Фінанси і кредит» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти

 
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Вівторок, 30 липня 2024, 09:08

Хомич Г. П.

Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / Г. П. Хомич, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 52 с.

Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 9 з 131
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки