27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року) PDF Друк e-mail
Середа, 12 квітня 2023, 13:13

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року). – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 324 с. – Текст укр., англ. мовами.

ISBN 978-966-184-441-3

У матеріалах конференції розглядаються теоретичні і методологічні засади проведення експертизи товарів, ідентифікація та фальсифікація товарів, експертні дослідження харчових продуктів, нехарчової продукції і послуг як інструмент впливу на безпечність і засіб захисту прав споживачів, митна політика України в умовах поглиблення інтеграційних процесів, формування професійних компетентностей під час підготовки фахівців із підприємництва та торгівлі.

Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (24 березня 2023 року)

 
Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року) PDF Друк e-mail
Вівторок, 11 квітня 2023, 10:08

Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – 82 с.

ISBN 978-966-184-440-6

У збірнику подано матеріали круглого столу, проведеного в межах науково-дослідної роботи «Проблеми функціонування та розвитку сфери туризму в умовах модернізації економіки» (держ. реєстр. номер 0117U004715), який відбувся у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії і практики туризму.

Туризм і молодь – 2023 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 березня 2023 року)

 
Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 квітня 2023, 15:17

Капліна Т. В.

Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 19 с.

Програма переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 2 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 квітня 2023, 14:57

Капліна Т. В.

Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Н. В. Рогова. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 10 с.

Програма навчальної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 квітня 2023, 14:33

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2022. – 18 с.

Програма виробничої практики для здобувачів другого рівня вищої освіти 1 курсу ступеня магістра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 9 з 117
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Управління витратами
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки