Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:34 |
Рогова А. Л.
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства : методичні рекомендації щодо виконання курсових проектів для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» ступеня магістра / А. Л. Рогова, Ю. В. Левченко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с. |
|
Методологія та практика функціонування і розвитку споживчої кооперації України |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 10:23 |
Таран-Лала О. М.
Методологія та практика функціонування і розвитку споживчої кооперації України : монографія / О. М. Таран-Лала. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 489 с. + 4 с рис.
ISBN 978-966-184-325-6
Монографію присвячено дослідженню та вирішенню актуальних проблем функціонування і розвитку споживчої кооперації України, зокрема створенню теоретико-методологічного підґрунтя та практичних рекомендацій щодо активізації її функціонування у структурі національної економіки.
Для керівників великих компаній, організацій, підприємств, науковців та викладачів, аспірантів та студентів, а також спеціалістів консалтингових компаній. |
Методичні рекомендації щодо підготовки, написання та захисту дипломних робіт для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня магістра |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 09:55 |
Єгоричева С. Б.
Методичні рекомендації щодо підготовки, написання та захисту дипломних робіт для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітня програма «Фінанси і кредит» ступеня магістра / С. Б. Єгоричева, О. В. Яріш, С. П. Прасолова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 59 с. |
Спеціалізований туризм (лікувально-оздоровчий) |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 09:33 |
Карпенко Н. М.
Спеціалізований туризм (лікувально-оздоровчий) : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 242 «Туризм» освітня програма «Туризм» ступеня бакалавра ПУЕТ / Н. М. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 119 с. |
Управління якістю туристичних послуг |
|
|
|
Вівторок, 28 травня 2019, 08:42 |
Дробиш Л. В.
Управління якістю туристичних послуг : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 242 «Туризм» ПУЕТ / Л. В. Дробиш. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 145 с. |
|
|
|
Сторінка 72 з 117 |