Методические рекомендации для подготовки квалификационных дипломных магистерских работ студентами специальности 292 Международные экономические отношения степени магистра ПУЭТ |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:58 |
Шкурупий О. В.
Методические рекомендации для подготовки квалификационных дипломных магистерских работ студентами специальности 292 Международные экономические отношения степени магистра ПУЭТ / О. В. Шкурупий, И. А. Артеменко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 45 с. |
|
Program of the predegree practical training for the students majoring in 122 Computer Science |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:46 |
Iemets O.
Program of the predegree practical training for the students majoring in 122 Computer Science / O. Iemets, D. Olkhovskyi, V. Ishchenko. – Poltava : PUET, 2018. – 9 p. |
Методи оптимізації та дослідження операцій Ч. 1 |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:43 |
Ємець О. О.
Методи оптимізації та дослідження операцій : навчальний посібник / О. О. Ємець. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – Ч. 1. – 245 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
ІSBN 978-966-184-339-3
Посібник формує у студентів навички математичного моделювання задачами лінійної оптимізації. Студент зможе будувати лінійні моделі прикладних задач, розв’язувати задачі лінійного програмування симплекс-методом, модифікованим та двоїстим симплекс-методом, М-методом. Наведено індивідуальні розрахунково-графічні роботи та тести до всіх тем, які дозволяють закріпити отримані компетенції. Базується на дисциплінах «Дискретна математика», «Алгебра та геометрія». Для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки. |
Теорія кооперації Бориса Мартоса |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:41 |
Нестуля О. О.
Теорія кооперації Бориса Мартоса / О. О. Нестуля, М. В. Аліман ; за заг. ред. О. О. Нестулі. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 258 с.
ISBN 978-966-184-345-4
Книга містить коротку інформацію про життя й науково-педагогічну діяльність визначного українського державного, політичного, громадського і кооперативного діяча Б. Мартоса, а також текст його праці «Теорія кооперації».
Для працівників кооперативних організацій, представників органів держав-ної влади, науковців, викладачів, аспірантів, студентів кооперативних та аграрних освітніх закладів, учнів загальноосвітніх шкіл. |
Нові технології і обладнання харчових виробництв |
|
|
|
Субота, 16 листопада 2019, 13:38 |
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 18 квітня 2019 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с.
ISBN 978-966-184-342-3
У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 18 квітня 2019 року.
Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства. |
|
|
|
Сторінка 54 з 116 |