29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Методологія та організація наукових досліджень PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:57

Методологія та організація наукових досліджень

Мацук Ю. А.

Методологія та організація наукових досліджень : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки овочів» ступеня магістра / Ю. А. Мацук, Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 25 с.

 
Облік за видами економічної діяльності PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:47

Облік за видами економічної діяльності

Карпенко О. В.

Облік за видами економічної діяльності : опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 071 Облік і оподаткування освітня програма «Облік і аудит» ступеня бакалавра / О. В. Карпенко, Є. А. Карпенко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 182 с.

 
Основи раціонального споживання товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:26

Основи раціонального споживання товарів

Бургу Ю. Г.

Основи раціонального споживання товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 49 с.

 
Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 11:21

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей

Ахтырская Н. Н.

Методические рекомендации для самостоятельных занятий студентов подвижными играми для всех специальностей / Н. Н. Ахтырская, Н. А. Новицкая, Н. А. Симоненко. – Полтава : ПУЭТ, 2019. – 39 с.

 
Інноваційні технології консервованих продуктів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04

Інноваційні технології консервованих продуктів

Наконечна Ю. Г.

Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с.

 
« ПочатокПопередня51525354555657585960НаступнаКінець »

Сторінка 51 з 117
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Юридична деонтологія. Від навчання до практики
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки