Біотехнологія культур клітин і тканин |
|
|
|
Субота, 28 грудня 2019, 10:58 |
Усенко С. О.
Біотехнологія культур клітин і тканин : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / С. О. Усенко, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 100 с. |
|
Субота, 28 грудня 2019, 10:46 |
Юрко І. В.
Бізнес-план : методичні рекомендації щодо розроблення бізнес-плану для студентів усіх спеціальностей / І. В. Юрко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с. |
Розвиток творчого потенціалу студента |
|
|
|
Субота, 28 грудня 2019, 10:44 |
Дзекун Ю. О.
Розвиток творчого потенціалу студента : навчально-методичний посібник для студентів усіх спеціальностей / Ю. О. Дзекун. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 99 с.
Навчально-методичний посібник розроблено з урахуванням стандартів вищої освіти, призначено для використання в навчальному процесі при підготовці викладача вищої школи, а також у методичній роботі з метою розширення особистісно-формувальних можливостей дисциплін, що викладаються в ЗВО, зокрема під час підготовки майбутнього менеджера.
Для викладачів ЗВО та закладів післядипломної освіти, магістрантів спеціальності Педагогіка вищої школи, студентів, фахівців – суб’єктів професійної самоосвіти. |
Сировина рослинного і тваринного походження |
|
|
|
Субота, 28 грудня 2019, 10:41 |
Бірта Г. О.
Сировина рослинного і тваринного походження : навчальний посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 543 с.
ISBN 978-966-184-353-9
Навчальний посібник присвячено вивченню харчової сировини як основи формування властивостей товарів, класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини, умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини.
Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. |
Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи |
|
|
|
Субота, 28 грудня 2019, 10:38 |
Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи : монографія / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 125 с.
ІSBN 978-966-184-352-2
Монографія присвячена вивченню продуктивних якостей свиней полтавської м’ясної породи залежно від впливу на них генетичних і паратипових факторів. |
|
|
|
Сторінка 47 з 117 |