25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Біотехнологія культур клітин і тканин PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:58

Біотехнологія культур клітин і тканин

Усенко С. О.

Біотехнологія культур клітин і тканин : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія освітня програма «Біотехнологія» ступеня бакалавра / С. О. Усенко, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 100 с.

 
Бізнес-план, Юрко І. В. PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:46

Бізнес-план

Юрко І. В.

Бізнес-план : методичні рекомендації щодо розроблення бізнес-плану для студентів усіх спеціальностей / І. В. Юрко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 38 с.

 
Розвиток творчого потенціалу студента PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:44

Розвиток творчого потенціалу студента

Дзекун Ю. О.

Розвиток творчого потенціалу студента : навчально-методичний посібник для студентів усіх спеціальностей / Ю. О. Дзекун. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 99 с.

Навчально-методичний посібник розроблено з урахуванням стандартів вищої освіти, призначено для використання в навчальному процесі при підготовці викладача вищої школи, а також у методичній роботі з метою розширення особистісно-формувальних можливостей дисциплін, що викладаються в ЗВО, зокрема під час підготовки майбутнього менеджера.

Для викладачів ЗВО та закладів післядипломної освіти, магістрантів спеціальності Педагогіка вищої школи, студентів, фахівців – суб’єктів професійної самоосвіти.

 
Сировина рослинного і тваринного походження PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:41

Сировина рослинного і тваринного походження

Бірта Г. О.

Сировина рослинного і тваринного походження : навчальний посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 543 с.

ISBN 978-966-184-353-9

Навчальний посібник присвячено вивченню харчової сировини як основи формування властивостей товарів, класифікації, зовнішніх відмітних ознак, асортименту, властивостей та сфери застосування основних видів сировини, умов зберігання, маркування, транспортування та ідентифікації сировини.

Підручник розраховано на студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

 
Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи PDF Друк e-mail
Субота, 28 грудня 2019, 10:38

Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи

Продуктивні якості свиней полтавської м’ясної породи : монографія / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 125 с.

ІSBN 978-966-184-352-2

Монографія присвячена вивченню продуктивних якостей свиней полтавської м’ясної породи залежно від впливу на них генетичних і паратипових факторів.

 
« ПочатокПопередня41424344454647484950НаступнаКінець »

Сторінка 47 з 117
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Кредитно-модульний курс з дисципліни «Економіка та організація діяльності об’єднань підприємств»
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки