Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня ба |
|
|
|
Четвер, 02 грудня 2021, 10:33 |
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 с.
|
|
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
Понеділок, 22 листопада 2021, 09:21 |
Капліна Т. В.
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 13 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
|
Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємницт |
|
|
|
П'ятниця, 19 листопада 2021, 10:07 |
Горячова О. О.
Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавра / О. О. Горячова, Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
|
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
П'ятниця, 12 листопада 2021, 11:24 |
Капліна Т. В.
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
|
Програма навчальної практики для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
|
П'ятниця, 12 листопада 2021, 08:59 |
Капліна Т. В.
Програма навчальної практики для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).
|
|
|
|
Сторінка 22 з 115 |