19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Навчально-методичні матеріали
Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня ба PDF Друк e-mail
Четвер, 02 грудня 2021, 10:33

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / Ю. В. Левченко, О. М. Горобець, Ю. Г. Наконечна, В. Ф. Гончаренко. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 с.

Програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти 1 курсу спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології» ступеня молодшого бакалавра, освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» ступеня бакалавра

 
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 листопада 2021, 09:21

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 13 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємницт PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 листопада 2021, 10:07

Горячова О. О.

Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавра / О. О. Горячова, Ю. Г. Бургу. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємницт

 
Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 12 листопада 2021, 11:24

Капліна Т. В.

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 12 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Програма виробничої практики/виробничого стажування для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
Програма навчальної практики для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 12 листопада 2021, 08:59

Капліна Т. В.

Програма навчальної практики для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» / Т. В. Капліна, Л. І. Кущ. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 11 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Програма навчальної практики для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 1 курсу ступеня молодшого бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа»

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 22 з 115
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Економіка (розрахунки фінансово-інвестиційних операцій в Excel)
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки