Управління проектною командою |
|
|
|
Понеділок, 11 червня 2018, 13:41 |
Зінченко О. М.
Управління проектною командою : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка підприємства» ступеня магістра ПУЕТ / О. М. Зінченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 156 с.
Вивчення навчальної дисципліни передбачає глибоке оволодіння теорією й практичними навичками щодо використання сучасних методологій та засобів ефективного формування команди проекту та управління нею. |
|
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини |
|
|
|
Понеділок, 11 червня 2018, 10:37 |
Сирохман І. В.
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини : монографія / І. В. Сирохман, А. С. Ткаченко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 151 с.
У монографії розглянуто особливості поліпшення споживчих властивостей та асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини. Наведено результати досліджень жирнокислотного, білкового, вітамінного та мінерального складу нових зразків печива. Доведено ефективність використання лікарсько-технічної сировини в якості антиоксидантів. Проаналізовано зміни якості розроблених зразків печива під час зберігання за різних умов і температурних режимів.
Розраховано на широке коло науковців і практиків. |
Управління банківськими ризиками |
|
|
|
Понеділок, 11 червня 2018, 09:52 |
Прасолова С. П.
Управління банківськими ризиками : методичні рекомендації щодо написання курсової роботи студентами спеціальності 8.03050802 «Банківська справа»/072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ступеня магістра / С. П. Прасолова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 31 с
Навчальним планом підготовки фахівців зі спеціальності «Банківська справа» передбачено виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління банківськими ризиками», в якій студент має продемонструвати рівень знань та вмінь до самостійного творчого наукового пошуку та розв’язання актуальних проблемних завдань щодо управління ризиками в банківській сфері.
Основною метою написання курсової роботи є узагальнення, поглиблення та закріплення теоретичних і практичних знань, необхідних для здійснення діяльності в банківському бізнесі. |
Понеділок, 11 червня 2018, 09:41 |
Назаренко В. О
Управління якістю : навчальний посібник / В. О. Назаренко, Н. В. Герман. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 225 с.
Розглянуто основні теоретичні положення, узагальнення міжнародного та вітчизняного досвіду функціонування систем управління якістю. Значна увага приділяється системам екологічного управління, управління безпечністю харчових продуктів та ін. Навчальний матеріал викладено з урахуванням чинних міжнародних і державних стандартів України в галузі управління якістю та особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців.
Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти. |
Системы: свойства и принципы организации |
|
|
|
П'ятниця, 08 червня 2018, 15:17 |
Маца К. А.
Системы: свойства и принципы организации : научная публикация / К. А. Маца. – Полтава : ПУЭТ, 2017. – 364 с.
ISBN 978-966-184-84-6
Изложены исходные понятия и положения теории систем, основы системной методологии и методики системы исследований. Системность трактуется как свойство и способ существования материи и окружающего мира. Рассматриваются принципы организации систем и их проявления в неорганической, органической природе и обществе.
Анализируется системная организация Земли как целостной планетарной иерархии. Обосновывается концепция земной планетарной системы (ЗПС), разработанная автором. Исследуется планетарная ниша человека и общества, дается новое определение их природы.
Для преподавателей, аспирантов, студентов и тех, кто интересуется системной организацией окружающего мира. |
|
|
|
Сторінка 97 з 117 |