Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 30 липня 2024, 09:08 |
Хомич Г. П.
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Ресторанні технології» ступеня бакалавра / Г. П. Хомич, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 52 с.

|
|
Четвер, 25 липня 2024, 14:53 |
Туризм і молодь – 2024 : матеріали Кафедрального круглого столу студентів та аспірантів (м. Полтава, 15 січня 2024 року) / за заг. ред. Г. П. Скляра, Ю. В. Карпенка. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 83 с.
ISBN 978-966-184-469-7
У збірнику подано матеріали круглого столу, проведеного в межах науково-дослідної роботи «Проблеми функціонування та розвитку сфери туризму в умовах модернізації економіки» (держ. реєстр. номер 0117U004715), який відбувся у Полтавському університеті економіки і торгівлі.
Для науковців, викладачів, студентів закладів вищої освіти, усіх, хто цікавиться питаннями теорії та практики туризму.

|
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра |
|
|
|
Вівторок, 09 липня 2024, 08:25 |
Хомич Г. П.
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра / Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна, О. М. Горобець. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 50 с.

|
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.) |
|
|
|
Понеділок, 08 липня 2024, 12:22 |
Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік (м. Полтава, 25 квітня 2024 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 801 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-R). – Текст укр., англ. мовами.
ISBN 978-966-184-468-0
Збірник містить тези доповідей ХLVІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2023 рік. Проблеми, порушені авторами публікацій, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Увагу зосереджено на висвітленні результатів наукових досліджень у різних галузях науки та якості вищої освіти.

|
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра здобувачами вищої освіти спеціальності 242 Туризм і рекреація освітня програма «Туризм» |
|
|
|
Середа, 26 червня 2024, 16:21 |
Карпенко Ю. В.
Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня бакалавра здобувачами вищої освіти спеціальності 242 Туризм і рекреація освітня програма «Туризм» / Карпенко Ю. В. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – 42 с.

|
|
|
|
Сторінка 10 з 131 |