29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Історія України з найдавніших часів до 1648 року PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 08:47

Історія України з найдавніших часів до 1648 рокуФедака С.Д.

Історія України з найдавніших часів до 1648 року : навч. посіб. / С.Д. Федака. — К. : Знання, 2014. — 782 с — (Вища освіта XXI століття).

ISBN 978-966-346-854-9 (серія)

ISBN 978-966-346-732-0


Посібник містить системний огляд подій від появи перших людей на території України до 1648 р. У чотирьох частинах послідовно розглядаються десятки племінних спільнот, протодержавних утворень і держав; велична давньоруська цивілізація, її історія і культура; доля українських земель в умовах кількавікового переділу давньоруської спадщини сусідніми державами; становлення і розвиток такого унікального феномену української історії, як козацтво. Особлива увага приділяється розвою матеріальної і духовної культури, визначним персоналіям, перебігові військових змагань. Розглянуто регіональні особливості історичного розвитку, окремі розділи присвячено Закарпаттю, Буковині, Криму.

Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів, а також усім, хто цікавиться історією України.

 
Микроэкономика: практический подход (Managerial Economics) PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 08:04

Микроэкономика: практический подход (Managerial Economics)Микроэкономика: практический подход (Managerial Economics): учебник / кол. авторов ; под ред. А.Г. Грязновой и А.Ю. Юданова. - 4-е изд., перераб и доп -М.: КНОРУС, 2008. - 704 с.

ISBN 978-5-85971-642-5


Книга представляет собой первый отечественный учебник микроэкономики, специально предназначенный для подготовки экономистов-практиков высшей квалификации и соответствующий международно принятой структуре преподавания дисциплины для данной категории студентов и слушателей (единственный российский учебник микроэкономики класса «менеджериал экономике»). Полностью удовлетворяя всем требованиям Государственного образовательного стандарта по микроэкономике, учебник дополняет теоретический курс рассмотрением приниипов использования теории в практической деятельности фирмы.

Для получаюших первоклассное образование экономистов-практиков, чья булушая профессия прелполагает леятельность в качестве руковолителей и велуших специалистов на частных и госуларственных прелприятиях (финансы, крелит, управление, организация произволства, маркетинг, бухгалтерский учет и лр.). Рассчитан на студентов-экономистов, слушателей программ МВА, аспирантов и преполавателей. Широко используется в магистратуре.

 
Юридична деонтологія PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 07:30

Юридична деонтологіяЮридична деонтологія : підручник / С. П. Погребняк, О. О. Уварова, Г. О. Христова та ін.; за заг. ред. О. В. Петришина. - X.: Право 2014.-248 с

ISBN 978-966-458-628-0

 

Підручник підготовлений викладачами кафедри теорії держави і права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відповідно до навчальної програми з юридичної деонтології для юридичних вищих навчальних закладів України. У ньому викладається широке коле питань, які стосуються етапів становлення та розвитку юридичної професії, різних видів професійної діяльності юристів, чинників, що на неї впливають (юридичної науки, освіти тощо), правничої етики та інших аспектів професійної культури юристів. Уперше розглядаються роль юристів у різних правових системах, джерела правової інформації, особливості письмової та усної юридичної мови| докладно розкриваються міжнародні та національні стандарти юридичної професії в їх актуальному стані.

Розрахований на студентів, аспірантів та викладачів навчальних закладів юридичного профілю, а також тих, хто цікавиться проблемами юридичної професії, її ролі у забезпеченні прав людини та утвердженні верховенства права.

 
Міжнародна система стандартизації та сертифікації PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 08:22

Міжнародна система стандартизації та сертифікаціїКузьміна Т.О.

Міжнародна система стандартизації та сертифікації: Навчальний посібник - вид. 2-ге (виправлене і доповнене). - Херсон.: ОЛДІ-ПЛЮС, 2014.-344 с.

ISBN 978-966-289-025-9


У навчальному посібнику викладено основи міжнародної системи стандартизації та сертифікації відповідно до освітньо-професійної програми, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для підготовки фахівців за напрямами підготовки 0918 — Легка промисловість та 1801 — Специфічні категорії у всіх навчальних закладах Ш — ІУ рівня акредитації.

Навчальний посібник може бути використаний для студентів та співробітників наукових і навчальних закладів, аспірантів і викладачів, які працюють над різними аспектами проблем оцінювання якості продукції, процесів та послуг, формуванням систематичних знань про структуру й функції органів служби стандартизації, особливості проведення процедур сертифікації в іноземних країнах, становлення та сучасну діяльність світових і європейських організацій зі стандартизації, а також участь у них України.

 
Математичне програмування PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 вересня 2015, 08:19

Математичне програмуванняБех О. В., Городня Т. А., Щербак А. Ф.

Математичне програмування: Навч. посіб. -Львів: "Магаолія 2006", 2009. -200 с.

ISBN 978-966-2025-05-5


Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни "Математичне програмування" загального курсу "Економіко-математичне моделювання" для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

Крім теоретичного матеріалу, в навчальному посібнику розглядається практична сторона вивчення математичного програмування. У кінці кожного розділу наведено висновки та контрольні запитання.
Усі алгоритми розв'язування задач: наведено у вигляді блок-схем і рекомендовано для вивчення методів оптимізації. Така форма наочна, зручна і сприяє широкому використанню цих методів для пошуку оптимальних варіантів.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 253 з 436